Wpisany przez Dorota Skwark środa, 14 stycznia 2009 00:00
Składniki:
Przygotowanie:
Skórkę z pomarańczy drobno pokroić i zalać litrem wódki. Odstawić na tydzień, tydzień potem przefiltrować. Uwaga! Nie należy zalewać skórki czystym spirytusem, bo ten rozpuści olejki eteryczne i wódka będzie mętna.
Wszelkie prawa do zamieszczanych w serwisie zdjęć i tekstów należą do ich autorów. Wykorzystanie do celów druku i kopiowanie na inne strony internetowe zdjęć i tekstów zamieszczonych w serwisie możliwe jest jedynie po otrzymaniu pisemnej zgody autora.
Chcesz skontaktować się z autorem tekstu, masz swoją ciekawą propozycję, która może wzbogacić serwis swietokrzyskie.org.pl lub zauważyłeś gdzieś błąd w tekście? Daj nam o tym znać. Na Wasze maile postaramy się odpowiedzieć jak to tylko będzie możliwe, jednak w terminie nie dłuższym niż 24 godziny.
kontakt@swietokrzyskie.org.pl